Blog: Pieken

Published on 19 October 2022 at 23:36

‘Op je hoogtepunt moet je stoppen.’ Ik hoor het mijn aardrijkskundeleraar nog zeggen. Het is een uitspraak die net zo zinloos is als de 6.8 op mijn eindexamen.  Dus wat heeft dit te maken met Baklawai & SOWT in de Altstadt? Niet veel. Althans…

Dit zal voorlopig de laatste reportage zijn die ik publiceer over de Eindhovense scène. Achter de schermen zijn we [Domjoch + Baklawai] druk bezig met vanalles en nog wat. En eerlijk gezegd, op dit moment voel ik mij totaal niet geroepen om meer van dit soort posts online te gooien. Dus voor nu - this is it!

 

Geniet van de foto’s zoals ik van de avond heb genoten. Het was in een woord: weergaloos!   

SOWT + Baklawai, Altstadt Eindhoven 13/10/22

Add comment

Comments

There are no comments yet.