About the DomjochBlog

The DomjochBlog is like 99% percent of all the other Photography blogs out there. The 1% that makes it special is truly remarkable. Posts that more and more resemble journal entries and honestly show my progression in the field of professional photography. 

Photoverses fill time and space between projects. One paragraph miniature essays where prose rules and experimentation is the standard. The only rule to the format is in it's capacity. Max. 5 images and no more than 200 words. The motto; ARAMTBB

Feat. is the place where I engage with - & feature other artists  from various fields and disciplines whom I have met and photographed.

Blog: Find my way back

Tijdens het paasweekend was het weer tijd voor het mooiste feestje in Steensel; de Kempensessies. Dit jaar weer met twee podia, een programma vol lokale bands en allemaal opgezet door een klein legioen aan vrijwilligers. 

Read more »

Blog: BAKLAWAI

Weer een vervloekte maandagochtend. Het duurt nog een uur voor mijn wekker afgaat en toch al wakker. Je kent het wel. Met de nodige tegenzin stap ik uit mijn nest. Het is misschien moeilijk te geloven, maar de kost verdien ik met functie elders buiten de regio en niet met reportages maken over de Eindhovens muziekscene. Dus bak koffie erin, niet zeuren en op het fietsje naar het werk. 

Read more »

Blog: Eindje gramma

Het was weer raak afgelopen vrijdag avond. Terwijl the Dirty Denims hun 15 jarig samenzijn vieren in de Jack zet Gramma Kelderman & Van Noort  flink op stelten. De mannen staan samen met Sjek (Harm Neidig) en Nebur de Lyon op het programma in de serre van het kunstpand. Mr. Neidig [let op: met korte ei] verzorgt het voorprogramma in zijn eentje. Al met al prima, lekker intiem, grappig en net zoals de vrouwen in zijn liederen, een beetje vaag.  De DJ uit Lyon heeft de goede plaatjes meegenomen. Nebur weet wat het Rockcity publiek wil horen en doet dat allemaal met een dikke glimlach op zijn gezicht.  Dan slaat de klok half elf en Gramma komt de vloer opgelopen. Ze hebben er zichtbaar zin in. Eindelijk is het hun beurt het podium te claimen na anderhalf jaar een pandemie uitzitten. En hoe? Door te raggen, blèren, stompen en stampen tot wij geen pap meer konden zeggen. Jasper en zijn maten geven alles wat er te geven was en het publiek idem dito. Iedereen heeft klappen gehad, of bier in zijn nek, waarschijnlijk beide. Het stoomde, de serre veranderde in een broeikas. Het zaatje is gepland, en Gramma zal oogsten. Mijn zieltje hebben ze gewonnen. Laterz.

Read more »

Blog: Hit the city ofzo

De Effenaar was jarig en met hun marketing team hebben ze ‘Hit the City’ in het leven geroepen. Ter ere van het gouden jubileum konden wij allemaal* drie dagen genieten van een divers programma met diverse acts, op diverse plekken in de stad. Alles van punk tot hiphop,  veel jong talent en nieuwe namen, etc. Je kent het wel. Praatjes. Maar was het ook wat? 

Read more »