About the DomjochBlog

The DomjochBlog is like 99% percent of all the other Photography blogs out there. The 1% that makes it special is truly remarkable. Posts that more and more resemble journal entries and honestly show my progression in the field of professional photography. 

Photoverses fill time and space between projects. One paragraph miniature essays where prose rules and experimentation is the standard. The only rule to the format is in it's capacity. Max. 5 images and no more than 200 words. The motto; ARAMTBB

Feat. is the place where I engage with - & feature other artists  from various fields and disciplines whom I have met and photographed.

Blog: Pieken

‘Op je hoogtepunt moet je stoppen.’ Ik hoor het mijn aardrijkskundeleraar nog zeggen. Het is een uitspraak die net zo zinloos is als de 6.8 op mijn eindexamen.  Dus wat heeft dit te maken met Baklawai & SOWT in de Altstadt? Niet veel. Althans…

Read more »

Blog: What's a decade?

Tja wat is tien jaar? Ik denk als je die vraag stelt aan Daan, Erik & Wannes dat je iets te horen krijgt als; ‘’voorbij voordat je er erg in hebt.’’  De drie heren kennen elkaar al ruim driemaal zo lang en in het afgelopen deccenium speelde er natuurlijk meer in hun leven dan alleen Anker Studio.     Toch vierden we met z’n allen hun fantastische besluit om toen een oefenhonk te openen op Sectie C.  Hieronder een indruk. 

Read more »

Blog: Into the Void Pt.2

Current destination: The Outer Rim. Een plek zo groot dat het nog miljoenen jaren duurt voordat deze desolate void volledig is verkend. Een plek zo kil en koud dat je verwacht er niks tegen te komen.  En toch schuilt hier iets. Een groot bakbeest van een monster. Een vierkoppig beest dat teert op de galmen en het oergedreun van de Big Bang; Komatsu. Club Void is een thuiskomertje voor de Leviathan. God weet wat H.P. Lovecraft van de show in de Effenaar zou vinden. Toch is een ding zeker; door Komatsu weten we hoe Cthulhu klinkt als hij boos is.        Onze Spacemachine heeft er al een hele reis opzitten. Heel de avond geen gekraak of gepiep te horen in de gangen. Zelfs in de airlock geen geklaag, sterker nog, de raket wordt volop geprezen. Peter, Paul & Robbert weten van kwaliteit en Club Void ed. 1 is een knaller!

Read more »

Blog: Into the Void Pt.1

Dinsdagmiddag krijg ik een appje van Flip; ‘’We spelen in Club Void, het voorprogramma valt uit.’’  Meer hoefde ik niet te horen. Dus die donderdagmiddag na het werk direct richting de Effenaar. Bij aankomst blijkt meteen dat Club Void over meer gaat dan een nieuwe reeks ‘’heavy’’ concertavondjes in het Poppodium. De zaal is omgetoverd tot een enorm spaceship met als eindbestemming Candybar Planet.  Na lift-off wordt de hyperdrive geactiveerd & aan het helm de mannen van Baklawai. De drie jonge honden staan hun mannetje op het flightdeck. De hele avond staat in het teken van grommen, grollen en heel hard raggen. Flip, Mick & Jule bewijzen goede stuurlui te zijn en binnen no-time zijn we aangekomen in de Outer Rim. Reis mee in het tweede deel Into the Void.

Read more »

Blog: Voor Anker Pt.1

Weer een weekendje begaai met Baklawai. Dit keer met mijn broeders van een andere moeder uit Severant en de altijd vermakelijke Hobo Jobos. 

Read more »